Fint på en fredag

Vår tradition att äta fin mat på lördagar fortsätter. Men varför bara lördagar?! En fredag kan det också vara trevligt att ha finare middag på. Eftersom vi jobbar heltid båda två blir det dock inte lika avancerad mat som lördagarna tillåter. Genvägar är självklart tillåtet!

Fredagsmys är en tradition nästan ristad i sten och den ruckar man inte på i första taget. Fredagens förrätt blev därför en varsin skål med chips och ostbågar.

Ryggbiff, pommes, sallad och såser

God IPA-öl

Till huvudrätt blev det grillad ryggbiff, pommes, en fräsch sallad och såser. Köttet var mört, fint och smakrikt. Vi börjar kunna det där med att grilla kött till perfektion nu. Vi vet vad vi vill ha och hur vi vill ha det. Till maten drack vi en god öl och barnen fick cola.

Kvällens goda efterrätt - Gino och glass

Efterrätten blev en fräsch gino med vaniljglass till. Mattias gillar inte vit choklad så den ersattes med mörk. Mycket god och fräsch efterrätt som blev den perfekta avslutningen på en trevlig middag.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.