Inspiration på Artipelag

Artipelag i Stockholms skärgårdBor ni i Stockholmsområdet är ni säkert en hel del som har hört talas om Artipelag. Jag hade dock inte gjort det tidigare. Nu har jag både hört talas om det och varit där och det är jag mycket glad för. Vilket fantastiskt ställe!

Fantastisk utsikt över skärgården

Vacker träbro som sträcker sig från huvudbyggnaden ner till vattnet

En tokig staty som tänker hoppa?!

Namnet Artipelag är en sammanslagning av Art (konst), Activities (aktiviteter) och Archipelago (skärgård). Artipelag erbjuder konstutställningar, olika aktiviteter och fantastiskt god mat (att maten dessutom till stor del är ekologisk och närproducerad gör inte saken sämre direkt).

Hembakat bröd och goda pålägg till frukostMaten förbereds och tillagas på platsVilken mat! Åt tills jag nästan sprack!Eftermiddagsfika i septembersolenStället består av en stor konsthall (med sina 3.000 kvm är Artipelag en av Stockholms största konsthallar) och en butik med egna designprodukter. Det finns aktivitetsutrymmen, konferensrum i olika storlekar och två restauranger – båda med uteservering och havsutsikt. Man kan ta en promenad på någon av de vackra naturstigarna eller på den fantastiska gångbron i trä som slingrar sig genom naturen från huvudbyggnaden ner till båtbryggan.

Vi fick guidning genom konsthallenSkärgårdskonstKonsten och verklighetenJag besökte Artipelag på en konferens med mitt jobb och blev helt såld. Vilket ställe, vilka omgivningar, vilken bra konferenslokal, vilken mat, vilken fantastisk konsthall och sist men inte minst – servicen var i världsklass!!! Alla i personalen var glada, trevliga och tillmötesgående. Inget var något problem utan tvärtom. Vi blev fantastiskt bra omhändertagna och jag gick därifrån med ett stort leende på läpparna. Självklart med ett löfte om att hit kommer jag tillbaka. Gärna med familjen. Jag vill att de också ska få njuta av skärgården, god mat och service och vacker konst. Tack till Artipelag för en fantastisk dag!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *