Fiskgryta till lunch

Mmmmmmmums! Är tillbaka från lunchen på restaurang Strix. Jag valde att äta en krämig fiskgryta med fänkål, lök, tomater, morötter, vitt vin och grädde. Tog två olika salladsskålar, en med blomkål och isberg toppat med vinaegrette, en med kikärtor i dressing. Till detta åt jag ett gott bröd med vispat smör på. Till efterrätt åt jag jordgubbsglass, chokladmousse, ananasskivor, fruktsallad och en kokostopp. En kopp te. Det fanns även gelehallon på dessertbordet jag tog med till jobbet och nu sitter och mumsar på. Maten var verkligen hur god som helst, efterrättsbuffén var jag besviken på då jag trodde det skulle vara mer bakverk i form av bullar eller kakor.

Tack Mattias för en jättetrevlig lunch! Det måste vi göra om snart igen!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *