Fixa bästa kalaset med pysselexperten Kreativa Karin

Fixa bästa kalaset med pysselexperten Kreativa Karin

Fixa bästa kalaset med pysselexperten Kreativa Karin

Jag har precis läst och inspirerats av en helt fantastisk bok skriven av Karin Andersson, aka Kreativa Karin. Mera pyssel till folket är hennes paroll. Hon har mängder med följare på Instagram, bloggen och Facebook. 1 mars kommer hennes första bok där vi får inspiration till att fixa bästa kalaset med pysselexperten Kreativa Karin.

Kreativa Karins kalas för barn

Kreativa Karins kalas för barn

Boken heter Kreativa Karins kalas för barn och är en färgsprakande bok som gör mig glad från insidan och ut. Den är full med inspirerande tips på hur man med enkla medel lätt kan pyssla ihop allt från inbjudningskort, hattar, flaggor/vimplar, masker, godispåsar, tårta, godis och dukning till det kommande barnkalaset.

Fixa ditt eget fika till barnkalaset

Fixa ditt eget fika till barnkalaset

Alla pysselförslag presenteras med enkla steg-för-steg-instruktioner. Det mesta av det man behöver är sådant många redan har hemma som toalettpappersrullar, piprensare, sugrör etc. Det finns verkligen något pyssel för alla. Och det bästa av allt, inga pekpinnar. Det finns inget rätt eller fel, här plockar man det man själv vill.

Snygg dukning med enkla medel

Snygg dukning med enkla medel

Lustfyllt och färgglatt för stora och små, allt för att fixa bästa kalaset!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.