Träning fredag

Sista träningen innan jullovet, tjohooo! Sista arbetsdagen idag, sen vidtar skidåkning  på både längden och tvären i Vemdalen vilket följs av skidåkning på längden i Östersund, härligt! Givetvis ska jag även vila och umgås med familj och vänner under jul och nyår. Jag ska verkligen försöka ladda batterierna inför det nya året. Nästa år väntar ju tjejklassikern på att genomföras!

Träningen idag blev en favorit i repris från igår, dvs min korta löprunda (ligger på lite drygt 6 km) i ett snötäckt stockholm. Idag var det inte plogat och det kändes lite som att springa i seg lera. Skönt att komma in i värmen efteråt och ta en varm dusch för att sedan jäkta iväg till jobbet.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *