Flyger till sjunde himlen!

Mums, jag tror jag är i sjunde himlen efter kvällens riktigt goda middag! Det blev Flygande Jakob med ris, färska grönsaker, broccoli och blomkål. Underbart gott! Det var också riktigt länge sedan jag lagade det och då smakar maträtten ofta ännu godare. Ska genast lägga Flygande Jakob under kategorin Vardagsfavorit. Där passar den mer än väl.

Flygande Jakob, 4 port

1 grillad kyckling
2 skivade bananer
3 dl (matlagnings)grädde
1/2 dl chilisås
1 msk curry
peppar
1 paket bacon
jordnötter
ris

Bena ut en grillad kyckling och lägg i ugnssäker form. Blanda ihop (matlagnings)grädde, chilisås och kryddor och häll över kycklingen. Lägg på två skivade bananer. Gratinera i ugn på 225 grader i 20 min. Stek upp ett paket bacon och strössla över formen när den gratinerats klart. Servera med jordnötter och ris.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.