Trevlig lunch på trevligt ställe med trevliga kollegor

I går var jag ute och lunchade med några av mina trevligaste kollegor! Vi gick till en italiensk salladsbar som inte ligger så långt ifrån vår arbetsplats, Mangiare Insalata D’Italia. Maten på menyn görs för hand vid beställning och bara de bästa råvarorna används. Man kan välja på sallader, smörgåsar och olika varmrätter.

Bästa utelunchen med bästa kollegorna på bästa haket!

Det var mycket, mycket svårt att välja. Jag ville typ ha allt och alla rätter som bars ut såg helt lovely ut! Tillslut föll mitt val på en sallad Tonno alla griglia / peppargrillad färsk tonfisk med stenugnsbakat bröd och Het chili dressing. Alltså, hur gott var inte det här!!! Brödet frasigt och varmt och jag toppade mitt med hemgjord hummus. Tonfisken heeeelt perfekt, både vad gäller smak och konsistens. Mmmmmmmmmmums! Sedan var det ägg, oliver, grillad paprika, rödlök, tomat, gurka och olika sorters sallader. Lite väl mycket salladsblad. En del av själva salladsbladen borde bytas ut mot mer av de matiga grönsakerna. Dressingen hade fantastisk hetta och passade grymt bra till hela rätten.

Tummen upp för både restaurang, mat och sällskap!!! Det här måste vi göra oftare!!!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *