För mycket av det goda

För mycket av det goda?

För mycket av det goda?

Kan man få för mycket av det goda? Jag och familjen gillar korv. Det går snabbt och är enkelt att laga till, kan varieras både med korvtyp och val av maträtt, kan vara riktigt nyttig och smakar framför allt gott! På Korvfestivalen jag besökte för ett par veckor sedan fick och köpte jag hem massa goda korvar. De flesta har ätits upp men några paket låg fortfarande och väntade i kylen. Vad passade då inte bättre än att laga till den ultimata resträtten – pyttipanna!

En supergod pyttipanna

En supergod pyttipanna

Korv skars i slantar. Jag kokade potatis, sötpotatis och rotselleri och skar i mindre bitar. Hackade även en gul lök. Allt fick sedan stekas samman tillsammans med påskens överblivna köttbullar i en varm stekpanna och kryddas varsamt med salt och peppar. Till pytten serverade jag sedan stekt ägg, färska rödbetor och grönsaker. Riktigt klassiskt och supergott! Hur tar du bäst hand om överbliven mat?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *