Fredagsmaten köpt från Mathem

En av fördelarna med att beställa färdiga matkassar från Mathem är, som jag skrivit förut, att man även kan komplettera med andra varor som man vill ha och behöver. Mathem är som vilken mataffär som helst, men via webbshopping.

Ribs och pommes

Med kassen vi beställde till i måndags hade vi förutom sådant nödvändigt som mjölk, fil, ägg etc även lagt till en uttänkt fredagsmiddag. Vi hade beställt hem Texas Longhorn-produkter till en riktig mumsig och kladdig fredagsmiddag. Vi älskar restaurangen Texas Longhorn och dit går vi ofta för att njuta av en god köttig lunch eller middag.

Färdig coleslaw

Vi åt riktigt köttiga och såsiga ribs med en helt fantastisk grillsmak, steak sause med perfekt hetta och sötma, en krämig och grymt god coleslaw texas style (mycket godare än den jag brukar göra), ugnsbakade pommes, bearnaisesås och en fräsch sallad. Barnen älskade att det var tillåtet att äta med händerna och det smaskades och kladdades rejält! Alla tummar upp för den här maten!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *