Vilken dundersuccé

Lego Star Wars och Lego TechnicMinns ni Legot jag tävlade ut innan jul? Ett paket LEGO Star Wars The Ghost (75053) och ett paket LEGO Technic Hotrod (42022). Samma Lego-paket köpte jag givetvis i julklapp till min son. Gustaf älskar Lego och kan sitta länge och bara bygga eller leka med Lego av olika sorter.

Stolt som en tupp!Det första Gustaf byggde ihop var Technics-bilen. Det gick hur bra som helst för honom. Det finns nämligen digitala bygginstruktioner på Legos hemsida för denna. Det gör att det blir mycket lättare för barnen att hänga med och kunna bygga helt på egen hand. Riktigt smidigt och Gustaf var toknöjd! Rolig var bilen att leka med också.

Självklart kan man leka med Legot också!Star Wars-skeppet tog lite längre tid att montera och där fick Mattias hjälpa till en hel del. Gustaf var lika glad för det! Nu är han stolt som en tupp över det fina skeppet!

Gustaf fick en hel del pengar i julklapp av sin mormor och morfar. Kan ni gissa vad som står högst upp på inköpslistan?! Dessutom fyller han 8 år den 24 februari och även där kanske ni kan gissa vad han önskar sig 🙂

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *