Fusk och äkta

Ikväll blev det fiskpinnar till middag. Till fiskpinnarna gjorde jag en ljummen, matig broccolisallad (matvete, broccoli, delade tomater, paprika och lite lök – allt dressat med olivolja, citronjuice, salt och peppar) och hade färdigköpt fisksås till.

Barnen fick köpta, färdiga fiskpinnar. Till mig och Mattias tog jag ett torskblock som jag tinade, skar i mindre bitar och panerade i ägg, riven parmesanost och ströbröd. Vilka är fusk och vilka är äkta fiskpinnar?! Båda varianterna var mycket goda. Barnen föredrog såklart de köpta framför mina hemgjorda. Någon som är förvånad?!

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *