Gainomax Protein Low Carb Bar

Du ser väl till att både äta och vila ordentligt efter att du har tränat? Återhämtning efter träning är minst lika viktigt som själva träningen. Under återhämtningen laddar du batterierna och bygger upp muskler som brytits ner under träningen. Genom att fylla på med protein och kolhydrater hjälper du kroppen att tillföra energi och viktiga näringsämnen så att du kan återhämta dig. Kom ihåg att även tillföra vätska.

Ett bra återhämtningsmål kan till exempel vara ett glas mjölk och en banan, kvarg med päron och russin, riskakor med keso och banan eller par mackor med smör, pålägg och någon grönsak.

Är man ofta på språng är en bar ett perfekt återhämtningsmål (eller smidigt mellanmål också för den delen, oavsett om man tränat eller inte). Att äta en bar är ett lätt sätt att tillföra näring och är utmärkt att alltid ha till hands i träningsväskan eller handväskan.

Gainomax Protein Low Carb Bar

Gainomax Protein Low Carb Bar

Marknaden för bars har växt lavinartat och det finns mängder av tillverkare, sorter och smaker. Se upp bara för de sockerstinna varianterna som är mer eller mindre rena rama godiset och inte mycket bättre än en kexchoklad. Gainomax har, som jag skrev häromdagen, tagit fram flera nya produkter som är lätta att ta med och äta på språng, bland annat kvarg i bägare med topping och drickkvarg , men även en helt ny proteinbar. Den heter Gainomax Protein Low Carb Bar. Den har ett högt proteininnehåll och ett lågt kolhydratsinnehåll, endast 3% socker (laktos). Protein Low Carb bar har en ny uppbyggnad på tre lager. Först en mjuk bas, sedan ett lager kola och krisp och sist ett överdrag av choklad. Baren är på 50 g och kommer i tre smaker – Lemon, Coconut och Caramel. Låter hur gott som helst och ska bli spännande att testa.

Spännande bars från Gainomax

Spännande bars från Gainomax

Självklart har Gainomax även kvar sig storsäljare Gainomax Protein Bar. Den innehåller ca 20g protein och 20g kolhydrater per förpackning (60g) och finns i smakerna toffee, apelsinchoklad och mintchoklad som samtliga har ett överdrag av choklad samt hallon och blåbär som har ett överdrag av yoghurt.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *