Lumene True Mystic Volume Mascara

Lumene True Mystic Volume Mascara

Lumene True Mystic Volume Mascara

Jag har inga problem att erkänna det. Jag sminkar mig varje dag. Ingen tung sminkning, oftast blir det bara några duttar puder, rouge, diskret ögonskugga, eyeliner, ögonbrynsformare och mascara. 5 minuter tar det att fixa till mig. Jag sminkar mig inte för någon annan, utan för att jag helt enkelt inte gillar mig själv utan smink (knäppt, jag vet). Är det något jag inte kan vara utan så är det mascara. Det är mitt enda måste egentligen. Därför satsar jag på att köpa en riktigt bra och funktionell mascara. Nu har jag fått testa en ny mascara från Lumene, Lumene True Mystic Volume Mascara.

Stjärnformad borste för att kunna lyfta fransarna uppåt.

Stjärnformad borste för att kunna lyfta fransarna uppåt.

Lumene True Mystic Volume Mascara ska ge maximal volym och förföriska fransar från första draget. Borsten är stjärnformad för att kunna lyfta fransarna uppåt. Den innehåller inga parabener, formaldehydfrigörare, alkohol och doftämnen vilket är toppen. Den innehåller fröolja från nordiska blåbär som vårdar fransarna samt naturliga fransförstärkare som ser till att fransarna får stadga runt hela ögat. Den finns i färgerna Mystic Black och Mystic Brown.

Mitt öga utan mascara

Mitt öga utan mascara

Mitt öga med Lumene True Mystic Volume Mascara Mystic Black.

Mitt öga med Lumene True Mystic Volume Mascara Mystic Black.

Jag har testat färgen Mystic Black är jättenöjd. Borsten är mjuk och följsam och lyfter verkligen fransarna precis som jag vill ha det. Mascaran öppnar upp och ramar in ögat fint. Det blir verkligen en stor skillnad. Den känns skön på och klumpar sig inte. Jag är verkligen nöjd! Filippa har också testat denna mascara och är lika nöjd hon (även om jag tycker hon är finare precis som hon är, utan smink!!!)!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Sigrid skriver:

    Man känner sig lite extra fin med smink. Mascaran ser ju jättebra ut! Kanske köper den när min nuvarande tar slut 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.