God lunch och goda kvällsrester

Idag lunchade jag och Mattias. Vi åt på en japansk restaurang, Daiichi i Sundbyberg. Mattias valde en bentolåda och jag en yakiniku med ris. Maten var god, men jag har ätit mycket godare yakiniku på andra ställen. Portionen var riktigt stor. Jag tog med resterna hem i en doggy bag. Det blev kvällens middag tillsammans med kokt broccoli. Gott, men som sagt ingen sensation.

I Thailand åt jag också yakiniku på en japansk restaurang. Där tillagades köttet direkt vid bordet på en rykande varm gjutjärnspanna och serverades med ägg och grönsaker som också stektes på. Ris och yakinikusås serverades på sidan om. Gott men annorlunda mot vad jag är van vid.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Fröken M skriver:

    Åh, det där såg riktigt gott ut – här blev det som vanligt ”svensson middag” som fredagsmys, TACOS !! Men jag och viggo älskar det så C får ge med sig och hålla god min 😉
    Ha en mysig helg !! kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *