Tough Stuff 3 in 1 Body Scrubis

Huga, imorse när jag åkte till jobbet var det tre minusgrader ute. Det är mörkt och man ska vara glad om man som heltidsarbetande hinner se solen annat än från fönstret på jobbet. Kraftlöshet, nedstämdhet och emotionell obalans kan vara ett tecken på att vi får för lite solljus. Enligt en undersökning jag läste säger 47 procent av svenskarna att de känner sig tröttare på jobbet under vinterhalvåret. 79 procent av svenskarna upplever att de har mindre energi under vinterhalvåret och 61 procent uppger att de har tackat nej till någon aktivitet under vinterhalvåret på grund av bristande energi. Trist läsning för oss nordbor… I vilket fall, vissa av oss har det bra och kan dra till solen ett par veckor för att tanka sol och energi. Jag och familjen åker som jag skrev tidigare snart iväg på solsemester och det ska bli så skönt! En liten lätt solbränna kan man också hoppas på även om jag inte längre gillar att ”ligga och pressa”. För att förbereda huden har jag laddat upp med en bra body scrub från Cocoa Brown by Marissa Carter.

Tough Stuff 3 in 1 Body Scrubis

Tough Stuff 3 in 1 Body Scrubis

I somras tog jag en härlig Seasalt & Coconut scrub på Sparadiset Östermalm för att peela huden och bli fräsch och avslappnad inför sommarens häng på stranden. Men nu blir det alltså hemmaspa med Tough Stuff 3 in 1 Body Scrubis. Denna scrub har som många andra produkter i serien vunnit en mängd utmärkelser, denna såklart för bästa bodyscrub. Jag gillar produkten. Den är luktfri, har lagom stora korn som river skönt på kroppen och tar bort gammal hud, den ökar blodcirkulationen och efterlämnar en mjuk och skön känsla. Den fungerar såklart lika bra även om du inte har förmånen att kunna åka på semester. Fräsch och skön hy vill vi väl alla ha!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.