Goda nyheter från Cloetta

Goda nyheter från Cloetta

Goda nyheter från Cloetta

(varuprov) Nytt år innebär mycket nytt i mataffären. Vad är gott, vad är inte gott? Smakpanelen Leva Sunt rycker ut till er hjälp. Cloetta släpper som vanligt nyheter så här i början av året och finns tillgängliga att köpa i butik nu.

Läkerol DentaFresh Kids

Läkerol DentaFresh Kids

Läkerol DentaFresh Kids. Läkerol satsar på den yngre målgruppen och släpper pastiller som innehåller 95 % xylitol. Xylitol hjälper bland annat till att motverka karies och plack samt stoppar syraangrepp. Det rekommenderas att barnen tar två Läkerol DentaFresh efter varje måltid som komplement till daglig munvård och tandborstning. Den kommer i två smaker, Jordgubb och Päron. Barnvänliga, färgglada förpackningar. Tabletterna smälter snabbt på tungan. Smaken blev dock en besvikelse. Jordgubb smakade för mycket och päron för lite. Synd på päronsmaken för den var annars väldigt god. Lite som piggelin!

Plopp Popcorn

Plopp Popcorn

Plopp Popcorn. Plopp med smak av smöriga popcorn. Jag är inte jätteförtjust i Plopp eller choklad generellt med rinnig fyllning, men för den som gillar det kan det här vara en fullträff. God kombination av sött och salt som smälter i munnen.

Malaco ABC

Malaco ABC

Malaco ABC. Bokstavsformade godisbitar med fruktiga smaker. Roligt att bilda ord men smaken på godisarna hade mer att önska. En konstgjord smak som inte föll mig på läppen. Mina barn delade inte min uppfattning. De tyckte att godiset smakade fräscht och gott.

Läkerol Apple Elderflower

Läkerol Apple Elderflower

Läkerol Apple Elderflower. Ny smak på min favoritpastill. En kombination av äpple och fläder. Det här utskickets höjdpunkt! Älskade kombon av sött och syrligt. Blir en tuff konkurrent till min favoritsmak Salty caramel.

Smakpatrullen tackar för sig och återkommer med nya recensioner och tips!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.