Nyttigare snacks

Nyttigare snacks

Nyttigare snacks

(inlägget innehåller produktprov) Marknaden för godis och snacks är superstor. Trenden jag ser är att företagen, utan att tulla på smak, försöker nyttifiera godis och snacks så mycket som möjligt. Nu finns en uppsjö av nyttigare snacks att välja . Det är en djungel om ni frågar mig. Mer protein, mindre fett men lika mycket smak är parollen. Högre pris verkar också vara en gemensam faktor.

Krispiga bågar med god sälta och fin ostsmak

Krispiga bågar med god sälta och fin ostsmak

I veckan var jag och familjen på bio och såg Alita: Battle Angel. Då passade vi på att testa Snackbros Organic Curls. De finns i smakerna Cheese och Peanut. Vi har testat Cheese. De kommer i påsar om 90 g. Perfekt mängd för en person under två timmars biofilm! De innehåller 30 % mer protein och 50 % mindre fett än liknande oststnacks. Stort plus för att de är ekologiska. Även smaken för tummen upp. Krispiga bågar med god sälta och fin ostsmak. Ett nyttigare-ish komplement till de vanliga ostbågarna. Kan absolut tänka mig att köpa dom igen. Det som drar ner omdömet är, precis som för det övriga nyttifierade sortimentet, det lite väl höga priset.

Nyttifierade ostbågar.

Nyttifierade ostbågar.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *