Goodiebag från Bosign

Under helgen i Skedvistrand fick vi hem en varsin goodiebag från shoppingsajten Bosign som utvecklar, designar och producerar moderna och funktionella inredningsdetaljer för hela hemmet. I goodiebagen låg en Surfpillow för laptop samt en Hideaway Cable Organiser.

Surfpillow för laptop är en formbar laptop-kudde i polyester. Laptop-kuddens ovan- och undersida är försedda med antislip-ytor. Det gör att datorn vilar stabilt på kudden samtidigt som kudden ligger stadigt i ditt knä.

Cable Organiser Hideaway samlar tex alla laddare och gömmer undan sladdar till diverse elektronisk utrustning såsom mobiltelefoner, iPods, iPads, digitalkameror etc på ett trevligt sätt.

Surfpillow-kudden tycker jag var mycket smidig, lätt och bekväm att använda och kommer användas flitigt här hemma. Cable Organiser känns som det är just nu som en pryl som antagligen bara kommer att bli liggande i mitt förråd. Vi har i dagsläget bra ordning på de flesta laddare och sladdar. Men jag ska faktiskt ge den en chans hade jag tänkt.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *