Helgen i korthet

Så var en händelserik helg snart till ända. Vilket väder vi har haft… Blääää… Regn, rusk, storm, kallt och riktigt obehagligt. Men trevligt har vi haft.

Några kort kan i korthet visa vad vi har haft för oss.

Lördagens frukost blev såklart nybakta, underbara scones.

Det bästa med tacomiddag är att vi ofta får goda rester till dagen därpå. Jag steker alltid upp ca 800-1000 g köttfärs och det räcker till minst en middag och en lunch för oss alla om inte mer! Lördagslunch – check!

Vi har varit på goda vänners bröllop och bröllopsfest. Vilken kväll! God mat, god dricka, dans, mingel och trevligt umgänge! Underbart!

Den kraftiga stormen välte vårt underbara blommande syrénträd… Den får bli brasved och ett nytt träd får införskaffas.

Till frukosten på söndagen provsmakade vi levain-brödet från Saltå Kvarn. Mycket gott, men något hårda kanter.

Max-lunch följt av biobesök. Vi var på förhandspremiären av Tigers film. Den var helt okej. Tror barnen till och med tyckte den var mycket bra. Barnen fick varsin goodiebag med hem. Gustaf brydde sig inte ett skvatt, men Filippa uppskattade det mesta av det som fanns i (bland annat Nalle Puh-bok, reflex, Nalle Puh-jibbitz till Crocsen, armband från Familjesmycken, badpuffar och kakor). Kvällen kommer snart att avslutas med smaskig pizza. Det behöver man efter en ”tuff” helg!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *