Pannbiff med färskpotatis och löksås

Efter en trevlig helg i Skedvistrand med mycket god mat och dricka (inlägg om detta kommer senare) förväntade jag mig en helt vanlig, enklare söndagslunch samt enkel söndagsmiddag.

Jag, Mattias och barnen var bjudna hem till två av mina svägerskor på lunch på söndagen och vi bjöds på fantastiskt god ost-och skinkpaj och en lika god kycklingsallad, gott bröd och cola. Vi fick till och med efterrätt. En supergod princesstårta – vilken fest! (Kameran låg i bilen så jag kan tyvärr inte visa några kort på lunchen)

Middagen var det Mattias som svängde ihop. Han gjorde pannbiff med färskpotatis och löksås. Hur gott som helst!!!

Jag har således blivit bortskämd hela helgen med helt fantastisk mat. Trevligt värre!!! Nu väntar en vecka med lite enklare mat då vi har fullt med matlådor i kyl och frys som behövs ätas upp.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Åh, men så trevligt!! Jag ser verkligen fram emot kryssningen 🙂

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *