Gott men dyrt

Idag lyxade jag till det med utelunch igen. Den här gången på restaurang W i sällskap med en mycket trevlig klasskamrat från högstadiet. En mycket god lunch, dock i dyraste laget. Det blev en salig blandning av prat om vad vi gör idag och gamla minnen från skoltiden. Det blev också en hel del prat om Aloe Vera och företaget Forever. Min kompis ska från nästa år starta eget och satsa på detta på heltid.

Jag har tidigare testat på ett par olika Aloe Vera-krämer från Forever och varit mycket nöjd. Jag fick med mig ett läppbalsam, en tidning och några broschyrer ifall jag vill läsa mer. Läppbalsamet är bland det bästa jag har använt. Man får mjuka, smidiga läppar utan kladd. I nästa vecka skulle kompisen komma över med fler produkter hon tycker att jag ska testa. Det jag har provat hittills har jag varit mycket nöjd med, men jag är rak och ärlig, konceptet hemförsäljning som det hela bygger på är inget för mig. Produkterna gillar jag dock och testar gärna fler, men mer än så blir det inte!

20130322-160328.jpg

20130322-160338.jpg

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Kia skriver:

    Mycket trevlig lunch med dig, känns bara som att tiden var alldeles för kort då vi har mycket att prata om, bland annat med det gemensamma intresset för hälsa och balans i livet. Men som sagt, ses vi ju redan i nästa vecka. Ser fram emot att få input av dig om produkterna och uppskattar verkligen din rättframhet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *