Härlig kväll på tu man hand

I fredags skaffade jag och Mattias barnvakt och passade på att roa oss på egen hand. Solen sken från klarblå himmel och det var en mycket varm och ljummen kväll. Vi höll oss i Sundbyberg där vi båda jobbar. Tyvärr måste jag säga hade vi med bilen. Jag fick en jätteleverans till jobbet av Dagispåsar från Loppi (jag hjälper till som Loppiambassadör) som jag ska hjälpa till att dela ut. Därför behövde jag bilen. Det innebar att jag var tvungen att hålla mig nykter.

Vi började på en mysig uteservering, Nybergs bar och deli (ligger på Nybergs Torg) där vi njöt av god dricka och tilltugg. Hungriga i magen fortsatte vi, inspirerade av vår goda lunch i onsdags, till Texas Longhorn, där vi intog en underbar middag. Vi började med att dela på hemgjorda nachochips med 3 såser: salsa, cheddarostsås och Texas chili.

Till huvudrätt valde jag Texas köttgryta som serverades med salsa, guacamole, gräddfil, svarta bönor och varma vetetortillabröd. Mattias tog New York Cut Striploin 200 gr med pommes och tillbehör. Bådas mat var mycket, mycket god. Vi gick garanterat mätta ifrån restaurangen. Det enda minuset var att det inte fanns plats på uteserveringen och jag kan tala om att det var mycket hett inne i restaurangen. Till och med jag som inte alls är värmekänslig tyckte det var varmt. Så besöket blev inte så långt, men ändå som sagt mycket trevligt och gott och skönt att sitta ner, bli serverad vid bordet och få äta i lugn och ro!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *