Gräsänka

Ikväll och imorgon fram till lunch är jag ensam med barnen. Mattias är på Yasuragi (ett japanskt spa) med sin pappa. Imorgon är det min tur att åka dit. Precis vad jag behöver. Ska bli skönt att få vila upp sig och ha lite lyxigt, även om det bara är för en kväll, natt och en förmiddag.

Fredagar har varit ganska jobbiga hela terminen då Filippa har simträning på kvällen. Det blir stressigt med att hämta på dagis, lämna på simträningen, sitta där och vänta och sen hem sent och laga mat. Extra jobbigt blev det ikväll när jag var ensam och skulle sköta allt själv. Men allt har gått toppen! Barnen har varit ovanligt snälla mot varandra och det har flytit på bra. Till middag fick barnen ärtsoppa som jag hittade i frysen och bananpannka med turkisk yoghurt och sylt. Till mig själv gjorde jag en sallad på kikärtor, nektarin, tomat, gurka, babyspenat, rödlök, ägg, rökt makrill och Mango raja-dressing. Till det två quesadillas fyllda med lagrad ost. Riktigt gott! Bananpannkaka till efterrätt för mig med!

Barnen har precis somnat. Nu blir det soffan och TVn för mig och jag är kung över fjärrkontrollen! Ställer fram chips, godis och bulle till mig själv och njuter av lugnet!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *