Hälsosamt men smakrikt snack från Pågen

Hälsosamt men smakrikt snack från Pågen

Hälsosamt men smakrikt snack från Pågen

Jag älskar att avsluta en god middag med en välfylld snacks- och ostbricka. Några olika sorters ost, olika sorters kex, frukt, marmelader och vin. Vissa kvällar orkar vi inte laga till mat alls och då kan det bli lite mer matig ostbricka. Förutom ost och kex även sådant som korvar, tapenade, skinka, räkor, röror och bröd. Så gott i alla sin enkelhet. Vilka kex vi köper hem varierar men våra favoriter är rån, digestive och crackers. Kex kanske inte är det nyttigaste man kan äta men nu kommer ett hälsosamt men smakrikt snack från Pågen.

Pågen Surdegskex

Pågen Surdegskex

Pågen lanserar i dagarna Pågen Surdegskex. Det är bakat på svenskt mjöl med 60% fullkorn. Lite mer hälsosamt än många andra kex men ändå smakrikt och gott. De är lite hårdare och tjockare än vanliga kex och har bra tuggmotstånd. Det för med sig att de inte smular sönder lika lätt som många andra kex och passar därför extra bra till röror, ost och marmelad. Kexen finns i smakerna Naturell och Basilika & Oregano.

Duka upp en god kex- och ostbricka och fira in helgen!

Duka upp en god kex- och ostbricka och fira in helgen!

Förutom till kvällens ostbricka passar surdegskexen bra som en del av ett enklare mellanmål. Bre på en god avokadoröra, ett ägg, jordnötssmör eller annat matigt pålägg och komplettera med en yoghurt, kvarg eller liknande så håller du dig mätt och glad mellan måltiderna. Eller gör som jag, ät kexet precis som det är. Jag blev mycket förtjust. Knaprigt, matigt, lite lagom sött och gott!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. A-K skriver:

    Jag är normalt inte speciellt förtjust i sådana kex men dessa (har bara smakat de naturella) är fantastiskt goda ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *