Härliga dagar i Östersund

Det blir en fyra-fem besök per år i Östersund för oss då Mattias föräldrar bor där. Vi åker ofta upp till jul, påsk, sommarsemester, höstlov och ibland även vid andra tidpunkter. Jag gillar verkligen Östersund, både på vintern och sommaren. Jag skulle mycket väl kunna bosätta mig där. Enda nackdelen är, förutom den begränsade arbetsmarknaden som följer i en liten stad, att vintern är lite för lång. Jag älskar snö och vinteraktiviteter men lika mycket älskar jag sol och sommar och den perioden är snäppet kortare än hur vi har det här i Stockholm.

I år har vi inte gjort så mycket speciellt under våra dagar i Östersund då vi bara var där i fyra dagar. Det vi har gjort är bland annat gått ner till Storsjön och badat, kollat på kossorna, varit på ett lekland som heter Djungelhuset, ätit lunch och fikat på Krogstråket, ätit middag hos kompisar, ätit surströmming med delar av släkten, lekt i lekparker, etc etc. Vi hade väldigt trevligt!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.