Hemmaträning med Caroline

Ont om tid? Svårt att komma iväg till gymmet? Långt till närmaste gym? Ingen fara, bara att sätta på sig joggingskorna och ge sig ut. Se till att investera i bra skor och gärna bra (och snygga) funktionskläder. Bara löpträning är dock inte så bra, kroppen behöver mer allsidig träning. Tur då att det finns bra träningsdvd:er och träningsappar. Nu finns det inte längre många ursäkter för att inte träna!

Jag skulle vilja rekommendera Caroline Nilsson Gymglams träningsdvd:er ”Träna på 17 minuter”. Dessa dvd:er finns nu dessutom i app-form. Jag har fått mina dvd:er som premier vid tidningsprenumerationer och brukar sätta på och köra ett snabbt pass då och då. De finns i tre varianter – 17 minuter hela kroppen, 17 minuter ben & rumpa samt 17 minuter Mage & rygg.

Övningarna är lätta att utföra och väldigt effektiva. Caroline visar på ett mycket tydligt och bra sätt, hon är peppande och musiken hjälper också till att ta i lite extra. Riktigt bra alltså!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. dianasdrömmar skriver:

    Hemma träning gillas kram Diana

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *