Höjden av otur

Höjden av otur

Höjden av otur

Vi har verkligen sett fram emot vår drömresa till Lofoten. Planerat, bokat, betalat, köpt nödvändig utrustning etc. Idag skulle vi ha åkt. Skulle skriver jag. De som följer mig på Instagram vet vad som hände. Vi har haft höjden av otur och resan är avbokad.

Prickig korv eller vattkoppor?!

Prickig korv eller vattkoppor?!

Mina barn, 14 resp 12 år, har hur mycket vi än försökt utsätta dom aldrig haft vattkoppor. Filippa hade när hon var 5-6 år prickar vårdcentralen trodde kunde vara vattkoppor, men de var inte säkra. Det var inte vattkoppor kan vi konstatera nu. För några veckor sedan praktiserade hon på dagis och gissa vad som hände. Jo, hon fick givetvis vattkoppor. Ganska lindrigt och på drygt en vecka var hon frisk. Men vem drabbades då? Jo, Gustaf såklart. En och en halv vecka innan avfärd. Nu har han inga aktiva koppor längre men flygbolagen är ganska hårda och vi vågar inte chansa. Bara att boka av allt och hoppas vi får pengarna tillbaka.

Resan kommer vi självklart att göra. Den bara skjuts på framtiden. Allt hänger på när vi kan vara lediga och när det finns plats kvar på utflykterna vi ska göra på plats. Vi får hoppas det blir snart!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *