Färggrann påsklunch

Färggrann påsklunch

Färggrann påsklunch

Idag dukade jag upp en riktigt färggrann påsklunch till mig och familjen. Nu var vi bara jag, Mattias och Gustaf men vi är viktiga nog! I mitten tronade Västerbottenpaj som jag toppat med nystekta, krispiga sparrisar. Pajen var verkligen perfekt och galet god! Att toppa med sparris var inte dumt. Jag älskar sparris!

Se till att äta i regnbågens alla färger!

Se till att äta i regnbågens alla färger!

Självklart fanns det även hemgravad lax. Varför köpa färdig från affären när man lätt som en plätt kan grava sin egen? Till detta hovmästarsås. Hembakta tunnbröd givetvis. Gäller att spara minst ett paket till påskbordet.

Så mycket gott på ett och samma bord!

Så mycket gott på ett och samma bord!

I övrigt kan vi finna Västerbottenost, köttbullar, ”prinskorv”, tre sorters sill, ägghalvor med majonäs och räkor, kokt potatis. ”Prinskorv” är klippt Lönnebergare Cheddar & jalapeno. Mycket godare än vanlig prinskorv. Missa för allt i världen inte min rödbetshummus. To die for. Sallad och svärmors råkostsallad sist men inte minst.

Heja påskmaten, älskar dig!

Heja påskmaten, älskar dig!

Dryck påskmust och påsköl från Mariestad.

Hej påsk och påskmat, älskar dig!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.