Snövit the musical

Snövit the musical

Snövit the musical

Igår var jag, Mattias och Gustaf på Maximteatern. Vi var vip-inbjudna till nypremiären av Snövit The Musical. Snövit  – The Musical har premiär annandag jul och spelas på Maximteatern i Stockholm till och med 7 januari. Sedan åker föreställningen landet runt på turné. I rollen som Snövit ser vi pop- och filmstjärnan Amy Diamond. Hennes styvmor, den elaka drottningen, görs av Nanne Grönvall. I de ledande rollerna ser vi även Erik Segerstedt, Jakob Stadell och Kalle Rydberg. Föreställningen är 2 1/2 h inklusive paus. Musikalen lämpar sig för barn och vuxna i åldrarna 3–100 år.

Mingel innan föreställningen börjar.

Mingel innan föreställningen börjar.

Dryck att släcka törsten med!

Dryck att släcka törsten med!

Det var en bra blandning mellan prat och sång och mellan olika genre på låtarna – allt från ballader till rock, jazz och disco. Mycket medryckande musik. Jag satt flera gånger och diggade med och klappade takten. Riktigt bra skådespeleri och riktigt bra sånginsatser! En fartfylld show som bjöd på lite läskigheter här och var men framför allt många skratt. Jag hade ett enda stort leende på läpparna föreställningen igenom. Jag gillar den intima känslan och närhet som en teatersalong ger.

Showen var dock på gränsen till för lång. Min son fick myror i rumpan efter ett tag och tappade intresset. Lite synd på en sådan bra föreställning.

Fredagsmys på Maxim - mycket trevligt!

Fredagsmys på Maxim – mycket trevligt!

Eventet var riktigt bra anordnat av Erwik Communication. Det bjöds på äpplen (Snövit blev ju förgiftad av styvmodern av en bit äpple), Loka Crush och drycken Caliente. Mattias och jag lyxade till det med vin, öl och chips! Fredagsmys liksom! Stort tack för att vi fick komma!

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *