Höjdpunkten för barnen?

I vårt hotellpaket på Ski Lodge Lindvallen hade vi lagt till för två inträden för hela familjen på äventyrsbadet Experium. Experium är ett 3000 kvadratmeter stort vattenäventyr för barn och vuxna i alla åldrar. Det finns FlowRider, tre olika vattenrutschbanor, vågor, strömmar, utomhusbad och Saunaworld.

Efter lunch idag var det så dags. Barnen hade verkligen sett fram emot detta och jag tror inte de blev besvikna på äventyrsbadet. Flowrider och Saunaworld kostar extra och det testade vi inte på idag, men i övrigt testade vi ALLT. Det sprangs hit och dit och vi åkte en det ena, en det andra. Idel glada miner och mycket skratt! 3 timmar var vi där. En kort glasspaus hanns också med i det lilla caféet som fanns.

Badet påminner en hel del om äventyrsbadetHoliday Club i Åre men Experium är lite större och lite bättre! Nu ser vi redan fram emot nästa besök på badet. Då lägger vi nog till för Saunaworld – i alla fall vi vuxna gillar att basta!

20130717-173504.jpg

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *