Hur snabb är du?

Penclic är ett företag som kombinerar den senaste tekniken med snygg formgivning och ergonomisk design. Deras produkter gör arbetet vid datorn både mer funktionellt och mer effektivt. De säljer bland annat Penclic Mouse som är en mus med smart ergonomisk design (finns både trådlös och med sladd). Jag är en ambassadörsblogg för företaget och det är jag mycket glad för. Den här veckan kommer jag att ordna en tävling där ni har chansen att vinna just en Penclic Mouse till ett värde av 649 kr. Håll ögonen öppna!

Penclic själva har just nu en riktigt rolig tävling på sin site. Tävlingen går ut på att klicka så många gånger som möjligt på 10 sekunder. Tävlingsresultatet kan sedan delas på Facebook, Twitter eller via e-post. Tävlingen pågår under 4 veckor. Varje vecka utses en delvinnare som får en Penclic Mouse. Den slutgiltiga vinnaren är sedan den tävlingsdeltagare som genererat flest klick inom 10 sekunder och denna vinner utöver en Penclic Mouse resecheckar hos Ving Resor AB till ett värde av 15 000 SEK.

Jag har testat applikationen några gånger och det var riktigt roligt! Jag ska öva och har man tur kanske man kan ta sig in på topplistan även om det verkar omöjligt! Testa du med!!!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *