Efter regn kommer sol

Vädret här i Stockholm idag gick från ena ytterligheten till den andra – det började med snöstorm men slutade med strålande sol och knallblå himmel. Hela dagen i sig har för mig gått från moll till dur.

Jag har varit ledig med betald permission idag då min farmor begravdes i eftermiddags. På förmiddagen var jag hemma och bara tog det lugnt och det var fantastiskt skönt. Bara att ligga i soffan hemma, kolla några inspelade serier på TV (har ni inte sett Suits som gick på ettan så gör det, hur bra som helst) och slappa – nice!!! Sen var det dags för farmors begravning och det var inte lika kul. Det blev i alla fall ett stilla och fint adjö i närheten av de närmaste och följdes av fika med urgod smörgåstårta fullproppad med räkor och lax. Men som man säger, efter regn kommer sol. När vi kom hem hämtade vi våra kära barn och solen började skina igen, både bildligt talat och på riktigt. Barnens skratt kan få vem som helst att bli glad igen!

Ingen tid fanns för matlagning och vad gör det när man kan köpa hem världens godaste hämtmat?! Yakiniku med ris och grönsaker – åååååh så gott och jag åt tills magen stod åt både höger och vänster. Härlig avslutning på en annorlunda dag!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *