I fredags

Det har varit en fullspäckad härlig helg och jag har varken haft tid att blogga eller tagit kort på det jag ätit. Jag lovar som vanligt bot och bättring 🙂

Fredagskvällen ägnades först åt vårt nya fredagsnöje – storhandling. Denna gång åkte jag själv med kidsen för att kunna ha fredagsmys tillsammans innan middagen hela familjen. Tanken var god och det gick bra till en början, men en bit in i shoppingen började Gustaf krångla och han ville inte sitta i kundvagnen utan gå runt på egen hand. Och alla småbarnsföräldrar vet vad som händer om man släpper lös en nyfiken 1.5-åring, han far åt alla möjliga håll och rycker ner saker till höger och vänster. Jag hinner inte mer än plocka upp förrens han har rivit ner på ett annat ställe. Väl på frukt- och gröntavdelningen äter han av all frukt i hans höjd och tyvärr fattar inte ett sånt litet barn att man inte får äta frukt i affären hur mycket man än försöker förklara. Filippa skötte sig utmärkt. Jag fick iallafall ihop allt vi behövde så slutet gott allting gott.

Sen följde fredagsmys med chips och cola!

Till middag slängde jag ihop en kräftpasta (recept kommer). Gott, enkelt och snabbt! Efter att barnen somnat blev det godis och film. Mattias somnade så jag passade på att efter filmen se ett par serier jag spelat in!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *