3-dagarskassen från Middagsfrid

Jag hakade på erbjudandet att testa en 3-dagarskasse från Middagsfrid för bara 399 kronor, utan bindningstid. En tredagarskasse består av 3 middagar för 4 personer. Igår fick vi vår första leverans. Väldigt fräscha, huvudsakligen ekologiska matvaror. Veckans rätter är Turkey gulasch med gräddfil och ris/gryn, Kolja med tomatsallad, potatis, basilikasås och citronklyftor och Italiensk pasta med chorizo och frästa grönsaker.

Först ut att laga blev pastan. Vi tyckte att mängden korv som ingick i påsen från Middagsfrid var lite för lite (360 g) så vi kompletterade med några extra chorizos vi hade hemma i frysen. Det var en del hackande av grönsaker (squash, purjolök och champinjoner) och korv men i övrigt var rätten lätt- och snabblagad. Man la till en burk Mutti körsbärstomater och en hackad mozarella. Maten blev verkligen god och det var rejält med korv i vår version. Barnen var antagligen inte hungriga eller så gillade de inte maten. Gustaf klagade på för stark korv, Filippa gillar som vanligt inte grönsakerna. Men som sagt, jag och Mattias var mycket förtjusta.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. september 27, 2010

    […] hann inte laga alla tre rätter vi i tisdags fick hem i 3-dagarskassen från Middagsfrid. En rätt återstår och det är Kolja med tomatsallad, potatis, basilikasås och citronklyftor som […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *