Hej mitt vinterland!

”Hej mitt vinterland nu är jag här, nu biter frosten i min kind ty kall är kvällen”.

Jepp, vintern har gjort sitt intåg även i Stockholm. Snön yr ute och det är vitt och fint på marken. Ett par minusgrader. Ganska mysigt och behagligt faktiskt! Gäller bara att klä sig rätt och så långt har jag ännu inte riktigt kommit. Vi kom nyss hem från en två veckors resa till Egypten och jag lever lite grann kvar i viljan att sätta på mig tunna, fina, läckra sommarkläder.

20121130-075911.jpg

Även om vintern är härlig längtar jag redan tillbaka till solen, värmen, stranden och ledigheten. Jag får helt enkelt drömma mig tillbaka. Kolla på alla fina, läckra bilder vi har tagit och njuta av Cloettas nyhet i Polly-sortimentet, Polly Charter. Det klassiska Pollygodiset har fått smak av choklad, kokos, vattenmelon, lime och ananas. I verkligheten är jag här i kalla Sverige, men i mina tankar ligger jag där på solstolen och njuter!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Paulina skriver:

    Var gärna med och tävla i min julklappstävling.
    Hade varit jätte kul om du ville vara med 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *