Vintergrillning

Vi spenderade några dagar kring nyårsafton uppe hos svärföräldrarna i Östersund efter vår fjällvecka. Vädret varierade från ett par dagar med strålande sol och gnistrande vit snö till en dag med kraftigt snöfall. Givetvis passade vi på att vara ute med barnen i snön så mycket vi kunde. Det blev pulka-/snowracer-/madrassåkning, lek i stora snöhögar och lek på översnöad traditionell lekplats. Det gällde att passa på att njuta av snön. Vi har inte så mycket av den varan här i Stockholm i år direkt.

Dagen före nyårsafton passade vi även på att ha en lunchpicknick på tomten utanför huset. Solen sken, svärfar tände en eld och vi grillade korv och bröd. Givetvis drack vi varm choklad till. Det smakade hur gott som helst och var en fantastiskt trevlig aktivitet som jag gärna gör om när som helst!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *