Variera tillbehören på din tallrik

Findus RotfruktsstripsVisst är det lätt att fastna i gamla hjulspår? Vi äter pasta till köttfärssås, ris till korv stroganoff, potatismos till köttbullar, bröd och korv/hamburgare, bacon till blodpudding, etc. Till fredags- eller lördagsbiffen blir det ofta färdigköpta pommes stripes som bara är att värma i ugnen eller fritösen.

Krispigt och smakriktTill den som vill ha variation till traditionella pommes frites finns i frysdisken nu Rotfruktsstrips från Findus som består av en blandning av 60 % morot och 40 % palsternacka. Jag testade dom i helgen till en riktigt fin bit wagyu entrecôte, sallad och såser och blev mycket positivt överraskad. Helt otroligt krispiga, smakrika och goda strips! Sötma från rotsakerna i kombination med fritering och salt gjorde stripsen makalöst goda. Mums! Dessa kommer definitivt köpas och ätas igen.

Wagyu entrecôte, strips, grönsaker och såserPå Findus hemsida tipsar de om att servera dem som snacks tillsammans med en god dipsås. Gott och enkelt och perfekt till fredagsmyset?!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Maria skriver:

    Hade ingen aning om att såna strips fanns men nu blev jag lite sugen 🙂
    Fin blogg btw 🙂
    Ha en skön måndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.