Variera tillbehören på din tallrik
Visst är det lätt att fastna i gamla hjulspår? Vi äter pasta till köttfärssås, ris till korv stroganoff, potatismos till köttbullar, bröd och korv/hamburgare, bacon till blodpudding, etc. Till fredags- eller lördagsbiffen blir det ofta färdigköpta pommes stripes som bara är att värma i ugnen eller fritösen.
Till den som vill ha variation till traditionella pommes frites finns i frysdisken nu Rotfruktsstrips från Findus som består av en blandning av 60 % morot och 40 % palsternacka. Jag testade dom i helgen till en riktigt fin bit wagyu entrecôte, sallad och såser och blev mycket positivt överraskad. Helt otroligt krispiga, smakrika och goda strips! Sötma från rotsakerna i kombination med fritering och salt gjorde stripsen makalöst goda. Mums! Dessa kommer definitivt köpas och ätas igen.
På Findus hemsida tipsar de om att servera dem som snacks tillsammans med en god dipsås. Gott och enkelt och perfekt till fredagsmyset?!
Hade ingen aning om att såna strips fanns men nu blev jag lite sugen 🙂
Fin blogg btw 🙂
Ha en skön måndag!