Krångla inte till det

Krångla inte till det på Alla Hjärtans Dag
Krångla inte till det på Alla Hjärtans Dag

Som de flesta vet var det Alla Hjärtans Dag i fredags, 14 februari. Och som alla vet blir det Alla Hjärtans Dag 14 februari nästa år igen. Och året som följer på det, och så vidare. Jag vill med detta inlägg komma med en uppmuntran – Krångla inte till det. Gäller inte bara Alla Hjärtans Dag utan alla så kallade ”högtidsdagar” som det går inflation i. Håll det enkelt. Det blir garanterat lika bra ändå, kanske till och med bättre. Och man slipper huvudbry och besvär. Dyrt eller billigt, det väljer man själv!

Färdig smörgåstårta från Ica Maxi.
Färdig smörgåstårta från Ica Maxi.

Gå ut på restaurang och äta en sådan här kväll är inte att rekommendera tycker jag. Mycket folk=sämre service. Vi firade Alla Hjärtans Dag hemma tillsammans hela familjen. Sååå mysigt!!! Jag köpte en färdig smörgåstårta på Ica Maxi i form av ett hjärta med skagenfyllning, lax och räkor. Den var galet god! Till detta hade jag köpt en fin flaska Pommac till barnen och Mattias hade köpt äkta skumpa till oss. Jag älskar skumpa och mousserande så det kändes helt rätt för oss. Magiskt!

Den första av flera bitar - drömmigt gott!
Den första av flera bitar – drömmigt gott!

Vi åt, drack och njöt i vardagsrummet och såg medans vi åt på en mycket bra familjefilm.

Ett enkelt upplägg (enkelt blev i vårt fall inte billigt, men det väljer man som sagt själv) som blev riktigt lyckat!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *