Kycklingbröstfilé med rosmarindoftande pasta

Till lunch idag testade jag en av Goohs senaste nyhet, Kycklingbröstfilé med rosmarindoftande pasta. Kycklingen var mör och fin och hade fått god smak av rosmarinen. Pastan var mycket god (precis lagom al dente) och såsen var fantastisk. Grönsakerna bestod av champinjoner.

En av de godaste Gooh-rätterna jag någonsin har ätit. Favoriten är annars lax i dillsås men den här kommer inte långt efter. Som vanligt består min kritik av att det borde ha varit mer kyckling och mer grönsaker, men smaken var som sagt fantastisk och jag kommer garanterat att köpa den igen!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *