Pasta med Pasta Amore

Idag testade jag de två sista förpackningarna jag hade hemma av Ridderheims Pasta Amore till middag. Det var Toscanska grillade grönsaker samt Mozarella, parmesan & körsbärstomater. Jag blandade ner dom i varsin kastrull nykokt pasta. I den med Mozarella, parmesan & körsbärstomater blandade jag ner lite kött-, kyckling- och biffrester jag hittade i kylen. Grönsaker och keso serverades till maten.

Riktigt, riktigt gott var det! Gustaf åt mängder med mat. Filippa och hennes kompis slickade i princip sina tallrikar efter de tre portioner de fick vardera. Jag och Mattias tyckte det smakade hur gott som helst. Riktiga höjdare med andra ord!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *