Längdpremiär

Förra helgen var det längdåkningspremiär för mig och Mattias för den här säsongen. Vädret var kanon, strålande sol och ca 8 minusgrader. Fina uppdragna spår, även om det på sina håll var lite tunt med snö. Vi åkte en runda på ca 6 km i behagligt tempo. Helt underbart var det.

I veckan utrustade vi Filippa med nya längdskidor och längdpjäxor. Gustaf har växt i Filippas gamla. Idag åkte vi därför iväg hela familjen till längdspåren. Gustaf har aldrig åkt förut så för honom var det premiär! Man hade kunnat önska mer av vädret. Runt nollan och extremt starka, kalla vindar… Burr! Barnen var jätteduktiga och tyckte det var riktigt kul. Härligt att vara ute och röra på sig tillsammans hela familjen!

Det är viktigt att klä sig rätt när man ska ut och åka skidor. Idag hade jag lager 1-underställ och skiddressen. Det räckte gott. Barnen hade sina lager 1-underställ från Pierre Robert under sina skidkläder. De är riktigt bra. Mjuka och följsamma och värmde gott under ytterkläderna.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *