Vinnare av ett presentkort hos Erikas Fitnesshop

Tävlingen om ett presentkort värde 300 kr att handla för på websajten Erikas Fitnesshop är nu avslutad och jag har utsett en lycklig vinnare. Jag fick in många roliga tips på hur man gör får att hålla träningsmotivationen uppe och det var som vanligt svårt att välja en.

Vinnaren är Ronja M. som peppar sig med musik: ”Musik har påverkat mig väldigt positivt på både träningsmotivationen och träningsprestationen. Lyssnar jag ens lite, får jag en sådan träningslust att jag hoppar in i träningskläderna och beger mig till gymmet. Jag har en iPod med rätt träningslåtar, det är det värt. Jag har även märkt att musiken gör så att jag bättrat på resultaten, bland annat i olika tävlingar!” Stort GRATTIS till Ronja. Hoppas detta presentkort ger dig ytterligare pepp! Ronja är kontaktad via mail.

Ni som inte hade turen med er, glöm inte att jag har ytterligare en tävling på bloggen där ni har chansen att vinna trosa och strumpbyxa från Pierre Robert. Tävla gör du här och tävlingen pågår till och med tisdag 18 december kl 20:00. Lycka till!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Ronja M. skriver:

    Tusen tack!
    Detta gjorde verkligen min dag!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *