Låt oss tala skit

Det finns vissa saker man inte gör offentligt. Rensa mellan tänderna är tex något jag gör för mig själv inne på toaletten. Jag skulle aldrig använda en tandpetare mitt framför alla vid ett matbord som vissa gör. Vissa saker pratar man inte heller om med andra. Avföring är en av dessa saker väldigt få pratar öppet om. Man säger inte ens att man ska gå och bajsa utan man säger att man ska gå och göra nummer två!

En ny produkt för den som lider av trög och oregelbunden mage

En ny produkt för den som lider av trög och oregelbunden mage

Men handen på hjärtat. Hur har du det med magen egentligen? Undersökningar visar att var tredje svensk lider av trög och oregelbunden mage och går inte på toaletten varje dag. Det kan leda till förstoppning, uppsvällda magar och obehag i vardagen. Nästan 50% av de med problem gör ingenting åt dem och 70% av de som behandlar sin tröga och oregelbundna mage är inte nöjda med sin behandling. Anledningar till trög och oregelbunden mage kan vara stress och ångest, miljöombyte, uttorkning, för lite fibrer i kosten, hög ålder etc.

Hur har du det med tarmtömningen?

Hur har du det med tarmtömningen?

När jag befinner mig på nya platser, tex på en semester, under längre tid kan det hända att min mage blir trög. Det brukar ta några dagar innan den kommer igång. I övrigt brukar jag inte uppleva några problem. Jag äter mycket fibrer i min vardagliga kost, dricker mycket vatten och rör på mig mycket. Men alla gör inte detta.

Regulamine

Regulamine

Därför har det tagits fram en ny produkt, Regulamine, för personer som vill uppnå och bibehålla en sund och regelbunden mage och består av naturliga fibrer från chiafrö och psylliumskal. Detta går att köpa receptfritt på apotek. Den har en kliniskt bevisad effekt med regelbunden tarmfunktion på sju dagar. Fiberkomplexet är socker-, gluten- och laktosfritt. Regulamine kommer i praktiska dospåsar. Innehållet blandas enkelt i ett glas vatten. Den tas en gång om dagen, helst i samband med frukosten. Den här en fräsch smak av apelsin.

Jag och Mattias har tidigare testat en liknande produkt av annat märke och varit nöjda. Ska bli spännande att se om även denna håller vad den utlovar! Men det finns ingen anledning att ta den just nu då min mage fungerar som en klocka! Kanske något för dig?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *