Jessica tipsar – Brazilian Summer från Zoégas

Det är en otroligt smart affärsidé att lansera produkter som kommer i limited editions och säljs under begränsad tid. Det triggar oss att snabbt som tusan passa på att köpa hem produkten för att testa. Den begränsade tiden kan dock ibland vara mycket lång och dessutom förlängs ifall försäljningen går över förväntan. Men jag gillar själva grejen! Ett exempel på limited editions är kaffe från Zoégas. I december släpptes Årets julkaffe med toner av björnbär, mjuk nougat och solmogen blodapelsin. Nu kommer Zoégas sommarkaffe 2016 . Jessica tipsar – Brazilian Summer från Zoégas.

Jessica tipsar - Brazilian Summer från Zoégas

Jessica tipsar – Brazilian Summer från Zoégas

I sommarens kaffeblandning används en speciell brasiliansk pärlböna som ska ge en exotisk smakupplevelse. Bönans karaktär ger kaffet en len och mjuk smak. Blandningen kompletteras sedan med bönor från Östafrika vilket ger en fyllig och frisk smak som passar sommarens varma dagar.

Förpackningens design är riktigt färgsprakande och vacker. Drar helt klart blickarna till sig i det stora kaffeutbudet och lockar till köp. Inspirationen kommer från de rika färgerna och svängiga brasilianska rytmerna och ska ge en känsla av glädje, färg och smak.

Jag tycker helt klart att Zoégas har lyckats i sina ambitioner. Ett gott kaffe och en oerhört snygg förpackning. Tummen upp!

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *