Världens godaste hamburgare

Världens godaste hamburgare

Världens godaste hamburgare

Godaste, saftigaste hamburgaren du kan tänka dig!

Godaste, saftigaste hamburgaren du kan tänka dig!

(inlägget innehåller varuprov) Jag måste bara tipsa om världens godaste hamburgare vi åt häromveckan när vi var ute med båten. Grillade hemgjorda, amerikanska hamburgare med Potato Burger Bun från Korvbrödsbagarn. Det finns inget som slår smaken och saftigheten i mina amerikanska burgare. Så smakrikt och gott! Ni måste pröva för att förstå storheten.

Potato Burger Buns

Potato Burger Bun

Pricken över i är brödet. Något av det mjukaste, fluffigaste och saftigaste brödet jag testat. Att det dessutom innehåller mindre socker gör inte saken sämre. Glöm inte heller att svänga ihop en egen hamburgerdressing. Svårslagbart!

Övriga ingredienser anpassas efter eget smak och tycke. Jag vill ha ost på burgaren såklart, senap, rödlök, tomat och sallad. Ibland en gurka av något slag. Säger bara MUMS!

Amerikansk hamburgare, 4 port

800 g köttfärs
2 st schalottenlökar
2 msk matolja
salt
peppar
1 tsk Bullfightersås
1 tsk Hickorysås (röksmak)

Riv schalottenlöken och blanda den med köttfärsen och matoljan. Krydda med salt och peppar och blanda i Hickorysåsen och Bullfightersåsen. Forma färsen till 4 hamburgare. Grilla hamburgarna på båda sidorna på grill eller i stekpanna på medelvärme.

Hamburgerdressing

1/2 dl majonäs
1/2 dl kvarg
1/2 dl chilisås
salt och peppar

Blanda samman alla ingredienser och låt stå kallt ca 15 min innan servering.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *