Laxpasta

Kvällens middag skapades av rester. Vi hade ugnsbakad laxfilé kvar i kylen och den blev basen till en laxpasta. Jag hackade en halv salladslök, en vitlöksklyfta, tog en halv färsk, röd chili och hackade även den. Detta fräste jag i en panna med smöt, hällde på lite grädde, lite mjölk och lite philiadelphiaost, skar laxen i mindre bitar och hade ner den i pannan, kryddade med salt och peppar och tog en matsked mango chutney. Detta fick puttra några minuter och serverades sedan till nykokt pasta och brysselkål. Vi toppade med riven parmesanost. Jättegott! Varenda smula gick åt. Rester är inte dumt alls!

Laxpasta

Laxpasta

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *