Lekland och Team Aktiv

Det finns få barn som inte gillar att hoppa, springa och klättra. Att ta barnen till ett lekland brukar vara en mycket poppis. Likaså pyssla. Barn är kreativa och tycker om att skapa och upptäcka. En semesteranläggning som erbjuder detta är en given familjehit och är ett ställe man gärna åker till när man har barn.

Ett fantastiskt lekland för barn 0-12 år

Skallerup Seaside Resort som jag besökte erbjuder både lekland och pyssel. Pysslet går under namnet Team Aktiv.

Leklandet passar barn i åldern 0-12 år. Det är ett stort lekslott i tre våningar. Man kan skjuta bollar på varandra, åka rutschkanor, klättra, krypa, bada i bollar etc. Det finns pingisbord, cyklar och bilar, datorer och en biodel.

Vill och behöver man som vuxen inte klättra och leka med barnen finns det härliga soffor där man kan slå sig ner med en kopp kaffe. Lite avkoppling medan barnen roar sig själva kan också behövas.

Välkommen till Team Aktiv

Team Aktiv erbjuder mängder av pysselalternativ. Den är bemannad med personal som med ett leende på läpparna hjälper till vid behov samt tar hand om vissa aktiviteter som behöver förbokas. Man kan baka, göra godis, göra glas- och stenkonst, rita och måla på textil, göra tvålar och läppglans, pyssla med pärlor, göra masker, måla träleksaker, etc etc. Allt till en mycket billig penning.

Måla på t-shirtGöra egna karamellerMåla masker

Gustaf, Mira och Elias älskade denna del av resorten. De hade kunnat spendera många timmar där. Kreativiteten bubblade. Även vi vuxna tyckte det var jättekul. Vi gjorde till och med pyssel till oss själva när vi inte behövde hjälpa barnen.

En del av vad Gustaf åstadkom hos Team Aktiv

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *