Nyhet i godishyllan

För alla oss godisgrisar som älskar choklad och kex har nu företaget Fazer kommit med nyheten Kina Wafer. En typ av kechoklad full med frasigt kex, god mjölkchoklad och krämig nougat. Den är inspirerad av de klassiska Kina-puffarna som har en krispig insida och är täckta av choklad.

Kina Wafer - nyhet från Fazer

Jag som gillar balansen mellan att äta nyttigt och att även unna sig något onyttigt ger Kina Wafer tummen upp. Jag gillar just kombinationen fras, choklad och nougat. Det dröjer säkert inte länge innan denna produkt kommer i en mörk choklad-kombination. Det tror jag också skulle vara en hit.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *