Lindt provsmakare

Det är mycket som händer på bloggen och mitt ”bloggliv” just nu känns det som. Många produktnyheter jag vill testa, flera bloggevents som går av stapeln, tävlingar jag är med i och tävlingar jag själv anordnar och tävlingar jag är domare i, etc etc.

Jag vet inte hur det gick till, men jag har blivit en av 150 utvalda personer som har fått chansen att under de närmaste 6 månaderna vara Lindt (choklad) provsmakare. Det innebär att jag kommer att vara delaktig i beslut kring nya smaker och framtida kommunikationsaktiviteter. I början på nästa vecka kommer mitt första uppdrag som består i att jag får ett exklusivt smakprov på en av Lindts kommande produktlanseringar. Kul!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.