LOPPIblogbag Höstkids

Hösten är här och så är även LOPPIblogbag Höstkids. Jag har blivit en av de utvalda att få hem detta paket som kommer innehålla flera spännande produktnyheter.

loppi blogbag

loppi blogbag höstkids

LOPPIblogbag Höstkids innehåller:

Acrilex KidsZooKalk+D-vitamin för starka ben.

ColdZyme Munspray som verkar mot förkylningsvirus. Med ColdZyme reducerar man risken för förkylning och kan förkorta sjukdomsförloppet om man börjar doseringen i ett tidigt stadium av infektionen.

Camilla Läckbergs nya bok Lejonjakten om den ovanlige bebisen Super-Charlie som ständigt hittar nya superkrafter hos sig själv.

Santa Maria Asian Wok Soy & Sweet Chili och Asian Paneng Red Curry. Det är färdig woksås och kryddmix som lagar god asiatisk mat på ett kick.

DAX Alcogel Sweet Raspberry som är en återfuktande handdesinfektion med doft av sommarhallon. Produkten är effektiv mot bakterier och många typer av virus som t.ex. förkylningsvirus, influensavirus och vinterkräksjuka. Perfekt att ha i handväskan för att se till att hålla sig frisk i höst.

Nya numret av LOPPImagasin Förskola.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.